(098) 280-61-91

ПН - ПТ: з 9:00 до 19:00

Субота: з 10:00 до 17:00

UA RU
Вхід / Реєстрація

F.A.Q.

Які типи акаунтів існують на PS4?

Існують 2 основних типи акаунтів з інтернетом і 1 тип акаунта без інтернету.

Разом 3 типи:

П1 - гра з активацією взятого в оренду акаунта як основного але без інтернету. Основний плюс - безлімітна гра за часом. Основний мінус - відсутність інтернету і неможливість продовжити гру після включення інтернету. (тільки продаж)

П2 - гра з активацією взятого в оренду акаунта як основного, але при цьому грати потрібно зі свого особистого акаунту. Усі нагороди та призи при цьому падають на ваш акаунт. (продаж, оренда)

П3 - гра БЕЗ активації взятого в оренду акаунта як основного, при цьому грати потрібно саме з орендованого акаунта. Основний мінус - після видалення акаунта всі досягнення та сейви зникають. Гра можлива тільки з постійним підключенням до мережі інтернет. (продаж, оренда)

Як видалити орендний акаунт PS4? (П1, П2, П3)

Заходимо в орендний акаунт або у свій особистий і натискаємо НАЛАШТУВАННЯ / НАЛАШТУВАННЯ ВХОДУ / УПРАВЛІННЯ КОРИСТУВАЧАМИ / ВИДАЛИТИ КОРИСТУВАЧА.

Як активувати/деактивувати орендний акаунт PS4? (П1, П2)

Заходимо в орендний акаунт і натискаємо НАЛАШТУВАННЯ / УПРАВЛІННЯ ОБЛІКОВИМ ЗАПИСОМ / АКТИВУВАТИ ЯК ОСНОВНУ СИСТЕМУ PS4 / АКТИВУВАТИ або ДЕАКТИВУВАТИ.

ВАЖЛИВО! після отримання даних від облікового запису (П1, П2, П3) вибираємо СТВОРИТИ КОРИСТУВАЧА (не вибираємо грати як гість)

Що таке передзамовлення і як попередньо замовити гру?

Передзамовлення – це попереднє замовлення гри ще до її офіційного релізу.

Передзамовлення цифрової копії гри або оренди цифрової копії гри – оплачується відразу і в повному обсязі, для резервування місця в черзі на гру. Своєчасно сплативши передзамовлення вам надається можливість отримати гру в день релізу.

Передзамовлення фізичного носія (диска) – оплачується відразу і в повному обсязі, для гарантованого отримання гри в день релізу або в найближчі строки після її виходу. Передзамовлення без оплати є недійсним і не може бути оскаржено.

Що таке акаунт П1 і як правильно встановити / видалити П1?

Аккаунт П1 дозволяє безлімітно грати в будь-яку сюжетну кампанію улюбленої гри на ps4. Аккаунт П1 або нескінченна оренда без інтернету кращий вибір для любителів одиночних кампаній. Мінусом П1 є те що після відходу в off-line не можна включати інтернет на консолі ні на секунду (гра на акаунті П1 перестане працювати). Плюсом те, що всі збереження і призи з П1 падають на ваш особистий аккаунт, завжди можна купити гру і продовжити її проходження з того місця де ви зупинилися після видалення купленого П1.

Правила установки П1:

1. Створюємо нового користувача (не заходимо як гість, а саме створюємо нового користувача).

2. На всіх знову куплених акаунтах існує два аккаунта П1. (П1а і П1б).

3. Якщо вас не попередили про це значить ви не на знову купленому акаунті, а на акаунті П1б. Різниці в них немає абсолютно ніякої крім послідовності встановлювання - П1а створює користувача першим і система знову купленого акаунта автоматично активується на вашій консолі. П1б - встановлює виданий обліковий запис і перетягує автоматично активацію на себе ставши ще одним П1.

4. Після автоматичної активації П1а заходить на виданий обліковий запис в бібліотеку - ставить на завантаження необхідну гру і переходить на свій особистий акаунт. Дочекавшись закінчення завантаження запускає гру, після запуску повертається в головне меню перевіряючи нові патчі і якщо таких немає йде в off-line (не йдіть в off-line попередньо не перевіривши активацію виданого облікового запису (П1а): НАЛАШТУВАННЯ / УПРАВЛІННЯ ОБЛІКОВИМ ЗАПИСОМ / АКТИВУВАТИ ЯК ОСНОВНУ СИСТЕМУ PS4 / АКТИВУВАТИ має горіти сірим).

5. П1б - перетягує активацію після П1а. Якщо вам запропонують перетягнути активацію - вибираєте ТАК.
    П1б - створює нового користувача і заходить на виданий обліковий запис в бібліотеку - ставить на завантаження необхідну гру і переходить на свій особистий аккаунт. Дочекавшись закінчення завантаження запускає гру, після запуску повертається в головне меню перевіряючи нові патчі і якщо таких немає йде в off-line (не йдіть в off-line попередньо не перевіривши активацію виданого облікового запису (П1б): НАЛАШТУВАННЯ / УПРАВЛІННЯ ОБЛІКОВИМ ЗАПИСОМ / АКТИВУВАТИ ЯК ОСНОВНУ СИСТЕМУ PS4 / АКТИВУВАТИ має горіти сірим).

Правила видалення П1:

Заходимо в свій особистий обліковий запис і натискаємо НАЛАШТУВАННЯ / НАЛАШТУВАННЯ ВХОДУ / УПРАВЛІННЯ КОРИСТУВАЧАМИ / ВИДАЛИТИ КОРИСТУВАЧА (вибираємо зі списку куплений П1).

За неправильне виконання або невиконання інструкцій покупцем магазин відповідальності не несе. Кошти повернуті не будуть!

Чому за післяплату стягується передплата?

Передплата* - це гарантія відшкодування транспортних витрат на пересилку товару. До пересилання товару, магазином, стягується сума 50% від вартості замовлення. При відмові від товару, не з вини магазину, транспортні витрати віднімаються з вартості передплати, а залишок повертається на рахунок клієнта.

На постійних клієнтів це обмеження не поширюється.

Питання

Відповідь

Питання

Відповідь

Ігри PS4 Ігри XBOX ONE Ігри SWITCH Ігри PC